| Seznámení SG-6 | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nawaki
Poèet pøíspìvkù : 107 Join date : 10. 03. 10 Age : 36 Location : Plzeň
| Předmět: Seznámení SG-6 Sun Oct 24, 2010 9:55 pm | |
| Tlampačl
Major Nathan Haydens do kanceláře generála O'niella, Major Nathan Haydens do kanceláře generála O'niella ozvalo se v SGC...
| |
|
| |
Red Admin
Poèet pøíspìvkù : 36 Join date : 10. 03. 10
| Předmět: Re: Seznámení SG-6 Sun Oct 24, 2010 11:36 pm | |
| Nate
Ležel jsem na posteli a poslouchal hudbu na iPodu, takže jsem tak nějak přeslechl to, že se mám dostavit do kanceláře Generála O'niella. Hudbu jsem měl rád a tak jsem si sluchátka narval do uší při každé příležitosti, která se mi naskytla. Tohle byla jedna z nich. Vlastně jsem ani nevěděl, co to právě poslouchám za písničku, protože ten iPod nebyl tak docela můj. Někdo ho nechal v šatně a tak jsem si ho prostě vypůjčil. Měl jsem samozřejmě v plánu ho tam zase vrátit. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Seznámení SG-6 Sun Oct 24, 2010 11:40 pm | |
| Ozvalo se zaklepání na dveře... Když nikdo nereagoval otevřely se dveře Dovnitř vešel nějakej vojín Dal si záležet aby sis ho všiml Pane? Generál O'niell s váma chce mluvit, nereagoval jste na hlášení tak pro vás poslal mě... řekl ti | |
|
| |
Red Admin
| Předmět: Re: Seznámení SG-6 Mon Oct 25, 2010 12:05 am | |
| Nate
Sledoval jsem toho vojáka, co mi vlezl do pokoje. Byla to legrace, sledovat, jak otevírá ústa a u toho hraje ta podivná muzika. Nakonec jsem ale usoudil, že by ode mě nebylo hezké, kdybych ho ignoroval. Co když ode mě chce něco důležitého ? Stopl jsem tedy hudbu a vytáhl sluchátka. Uh.. Ano? | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Seznámení SG-6 Mon Oct 25, 2010 12:23 am | |
| vojín Richardson
Generál O'niell s vámi chce mluvit asi před 15ti minutami pane... Čeká na vás ve své kanceláři zopakoval vojín znovu... Nervoně přešlápl ve dveřích
| |
|
| |
Misman
Poèet pøíspìvkù : 42 Join date : 10. 03. 10
| Předmět: Re: Seznámení SG-6 Thu Oct 28, 2010 10:57 am | |
| Michael Seděl jsem ve své kanceláři a koukal jsem na nějaké obrázky prapodivných písmenek a run. Vedle mě ležel notebook a z něj hrála tichá hudba. Takhle jsem to měl rád. Klid na práci a hudba. | |
|
| |
Red Admin
| Předmět: Re: Seznámení SG-6 Fri Oct 29, 2010 12:50 pm | |
| Nate
Oh... No.. Dobře.. Díky S těmito slovy jsem tedy vyrazil za Generálem. Už jsem u něj celkem dlouho nebyl.. A nijak mi to nechybělo. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Seznámení SG-6 Fri Oct 29, 2010 12:54 pm | |
| generál O'niell
Vypadá to, že jste se nakonec rozhodl přijít řekl jsem když major Haydens konečně vešel do m kanceláře Víte obvykle, když se ozve, že s vámi chce mluvit generál, tak se tím myslí, že s vámi chce mluvit generál... podotkl jsem jen tak na okraj No ale k věci, všichni členové vašeho týmu už jsou na základně, očekávám, že budete brzo připraven na mise.... dodal jsem aniž bych nechal majora promluvit
| |
|
| |
Red Admin
| Předmět: Re: Seznámení SG-6 Fri Oct 29, 2010 1:49 pm | |
| Nate
Uh, ano, pane. Odpověděl jsem Generálovi. Nečekal jsem, že to bude takhle brzy. Věděl jsem o tom, že dostanu tým a že asi budu muset chodit tou divnou kruhovou věcí někam na jiný planety. Ale takhle brzo? | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Seznámení SG-6 Fri Oct 29, 2010 1:56 pm | |
| generál O'niell
No vybral jste si je sám... takže tady máte jejich složky a jděte dát svůj team dohromady řekl jsem a pokynul mu k odchodu... Neměl jsem teď čas zabývat se drbnostmi, které se mohl major vyrešit sám | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Seznámení SG-6 | |
| |
|
| |
| Seznámení SG-6 | |
|